EGA ASZÓD, Nem vagyok nagy vallásos ez probléma?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy nekem nagyon tetszik a suli, a humán és az emelt angol is. Egy probléma van, hogy nem vagyok valami vallásos, jelenleg sem hittanra járok hanem erkölcstanra/etikára kinek hogy jobb. Ez mennyire okozna gondot? Mert oké beülök én egy hittanórára, tanulom meg mert nem ítélem el, de nem járok templomba se. Hallottam a hétfői áhitatról is, azt is "túlélném" nem gond. Hittanból van felvételi vagy érettségi? Mennyire nyomják ezt a hittan dolgot?2018. aug. 1. 22:56
1/2 Lux morulus válasza:
Hát, neked tényleg minden mindegy.
Kismillió helyen van emelt angol,meg humán tárgyak emelt szinten.
De te, inkább elviselnéd a napi hitéletet - a semmire- mint hogy máshová jelentkezz.
Nem nagyon lehet erre, mit mondani.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy meg vagy-e keresztelve. Ha nem vagy, akkor meg kell keresztelkedned egy éven belül, hogy maradhass.
Egyébként nem vészes, simán elviselhető. Rengeten nem hisznek amúgy, nem te lennél az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!