Biológia koitofóbiával? Innen hova?
Hát az a probléma, hogy de, ér ilyen hatás :D Biológiát tanulok, és a témának körülbelül már az említése is zavarba hoz, elriaszt (a genitáliák látványától is jóformán rosszul vagyok. de pl a belső szervek nem zavar, azt kis korom óta bírom). Igen, az állatok párosodása zavar (baci-növény szinten még rendben van a dolog).
Pszichológusom nincsen jelenleg. (de emberek lépten-nyomon pszichológushoz próbálnak küldeni, csak nem értem, miért, amikor kiskoromban is elküldtek, elmentünk, és még papírt is kaptunk arról, hogy normális vagyok...)
Pszichológushoz nem hülyék járnak. Nyilvánvalóan. Nem orvoshoz küldtelek, csak olyan szakemberhez, aki segít hozzászoktatni magad a látványhoz, ha már olyan pályát választottál, ahol az arcodba nyomják a félelmeidet. (Mellesleg, ha nem akarsz párosodásról hallani, akkor miért nem választottál olyan szakmát, ahol erről nem esik szó napi szinten?)
Pszichológushoz akkor érdemes fordulni, amikor olyan gondolataid és félelmeid vannak, amelyek befolyásolják a mindennapi, gondtalan életed. Ez egy ilyen állapot. Tegyél ellene, ha meg akarsz maradni a pályán! Rajtad múlik, nem rajtunk, vagy a tanáraidon. A te életed a te felelősséged.
Kedves #5!
Köszi a választ neked is, azt hiszem, tényleg keresek valakit lassan, mielőtt ez a dolog teljesen ellehetetlenít. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!