Matematika-biológiával hova mehetnék tovább?
Figyelt kérdés
Matekból és bioszból tervezek emelt érettségit tenni, de nem tudom, mi lenne nekem a megfelelő szak. Matekból nagyon jó vagyok, szeretem is, a biológia pedig érdekel. Annak is az emberi test, anatómia része, de nem mikrobiológiai szinten. Mi lenne nekem a megfelelő?2018. márc. 29. 19:22
1/4 anonim válasza:
Az a szak, ami felkészít arra a munkára, amire vágysz.
2/4 anonim válasza:
Pl molekuláris bionikát javasolnám leginkább..... habár az elég mélyen belemegy a sejtbioszba. Nagyon nem szereted a molekuláris részét?
4/4 anonim válasza:
Biomérnök. Bár ott is inkább molekuláris sejtbiológia,mikrobiológia van. Meg sok kémia.
Egészségügyi mérnök,orvosi biotechnológia. Igaz,ezek már Msc-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!