Mi az a nyári egyetem?!

Figyelt kérdés
Nézegettem most neten h vannak ilyen kurzusok ... volna is ami érdekelne, de sajna nem tudok semmit a nyári egyetemekről. Valaki tudna némi infót adni? Hogy esetleg hol vannak ilyenek, mennyibe kerül, "mire jó" stb?
2010. jún. 18. 20:29
 1/2 anonim válasza:
100%
A nyári egyetem arra jó, hogy ha szeretsz tanulni, hasznosan töltsd a nyarat. Itt olyan elöadásokat hallgathatsz, amelyek erdekelnek, kevesen vannak, odafigyelnek rád, stb. Kapsz egy papírt az elvegzeserol, de igazan nem jó semmire, csak ha ott tanulsz:-) A legtöbben azert mennek, mert ismerkednek, buliznak közben, jó programokat találnak ki. Persze ha érdekel az elődadás az is jó.Nezz körül az egyetemek, föiskolak honlapjan, biztosan találsz pár linket.
2010. jún. 19. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, találtam is, július-augusztusba lesz a legtöbb, de a jelentkezéseket sajnos már lekéstem :S
2010. jún. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!