Melyik a jobb? BME vagy Debreceni egyetem műszaki kara?
Ennél azért árnyaltabb a helyzet.
1 a BME az BME
2 mindkét egyteme beletartozik a magyar TOP 5-be (Kutató-elitegyetemek)
3 a BME után Debrecenben volt a legmagasabb a felvételi ponthatár tavaly (felvi.hu)
4 A Debreceni Műszaki Kar pont ebben az évben kapta meg a felsőoktatási minőségdíjat (a BME villamosmérnöki kara a 2. lett a BME gépészmérnöki kart nem említik (oda tartozik a mechatronika)
5 a dékánasszony fia lehet nem bírná a mechatronika szakot azért nem adná oda, lehet nincs is fia szóval ez nem hiteles. Vagy van fia?
6 Egerben a pneumobil versenyen hol BME , hol a debreceni mechatronikás csapat győz. Talán a debreceni eggyel töbször győzőtt, de ez nem biztos.
Én Debrecenbe akarok menni, Budapestre nincs elég pontom ezért gyűjtöm az információt és azt írtam le amit az interneten találtam. ha kell megadom a linkeket is.
Itt azért érdemes szétnézni
www.eng.unideb.hu/vmt
Az utolsónak érezhetően gőze sincs róla, engedd el.
Amit a BME sziltanból 2.félévben tanulunk azt jó esetben MSC-n tanulják a DE MK-n. De ha mindentől eltekintünk és csak a ponthatárt nézzük , azért nem lehet véletlen a különbség 296 vagy 456. Szóval ne áltasd magad . Ez is jó ha elvégzed , ehhez is sok ész kell , ez is becsületre méltó ( DE MK ) , de tudni kell helyén kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!