Hogy döntsem el, hogy pszichológus legyek e, vagy próbálkozzak meg az orvosival és szakosodjak pszichiáternek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 15:35
11/12 anonim válasza:
Ne legyen, nem tudom, milyen betegséged van, de a legtöbb mentális kórkép nem kedvező egy pszichiáternek. Sokan magukból indulnak ki, és ezért nehezebben értik meg a betegüket. Hangsúlyozom, nem ismerlek, de ha emiatt szeretnél pszichiáter lenni, ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Nagyon kevés ember tudja szakmai szemmel látni a saját problémáit, én biztosan elkerülném a saját betegségemet orvosként.
12/12 A kérdező kommentje:
Mondom közvetetten, közvetett (negatív) hatást gyakorolt rám...
Nekem nincsen semmilyen komoly betegségem.
De egyébként a többi résszel sem tudok egyetérteni, hiszen rengeteg esetben a dadogós, vagyéppen diszlexiás gyerekből lesz a legjobb gyógypedagógus.
Vannak nagyon begyepesedett, egocentrikus, csőlátású emberek, kik csak a saját nézőpontjukból tudják szemlélni a dolgokat, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...
Szerintem ilyen pl. Csernus Imre is, hiszen azért kiabál mindenkivel, mert úgyérzi, hogy amikor drogos volt, akkor rajta egy ilyen ember segített volna, ezért szerinte mindenre ez a megoldás.
2018. júl. 18. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!