Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosin tanulás után gyógytorn...

Orvosin tanulás után gyógytornász vagy gyógypedagógus lenne a könnyebb?

Figyelt kérdés
Orvosin van két évem elvégezve(négy év alatt...:( ) és ez a terület úgy látszik nehezen megy nekem. Mivel nem maradt sok állami félévem, önköltségesre járnék nagyrészt, így olyan szakot szeretnék választani, amit el is tudok végezni. (Tudom, nem lehet előre megmondani.) Gondolom a gyógytornász közelebb áll az orvosihoz, mint a gyógypedagógia, de pl. a gimiben jobban is mentek a humán tárgyak, érdekelne a gyógypedagógia, de félek ez is nagyon nehéz lesz. Mindkét fent említett szak érdekes számomra, szívem szerint a gyógypedagógiát választanám, de félek, hogy nehezebb, mint a gyógytornász szak, és azzal járnék jobban tanulás szempontjából. Valaki tud tanácsot adni? Van valakinek más lehetőségekre ötlete? Előre is köszönöm.

2018. júl. 15. 03:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. júl. 17. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
én gyógypedagógusként a gyógytornászt ajánlanám. ha elkezdted az orvosit már, a gyógytornász egyszerűbb lesz, mégis nagyobb kihívás, mint a gyógypedagógia. A gyógyped jó, de akkor már inkább gyere fel Pestre, a debreceni egyetemen nem sok választék van. Szerettem/szeretem nagyon a gyógypedet, de elég könnyen teljesíthető:) gyógytornász szakon több már megtanult orvosi dolgot tudnál hasznosítani, mint gyógypeden.
2018. júl. 23. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Vagy

Képalkotó diagnosztika

2019. jan. 8. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Most akkor újra kell

felvételizned ?

2019. jan. 8. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!