Gyógytornász vagy gyógypedagógus legyek?
Figyelt kérdés
Érdekel mindkét szakma, de nem tudom melyiket tanulni kifizetődőbb.Később szeretnék külfödre menni, melyikkel van ott nagyobb esélyem elhelyeszkedni?2016. febr. 1. 17:48
1/3 anonim válasza:
Ha külföldre mész, és abban gondolkozol, akkor egyértelműen gyógytornász, szerintem.
2/3 anonim válasza:
Külföldön gyógytornászként egyszerűbb elhelyezkedni. Gyógypedagógusként sem lehetetlen, mert viszonylag keresett szakma, de valószínűleg nem úsznád meg valami helyi továbbképzés nélkül, mielőtt munkába állhatsz.
3/3 anonim válasza:
itthon esélytelen gyógytornászként munkát találni, nem tudom külföldön miért lehetne, ott is ugyanannyi a beteg, és a fiatal gyógytornász.
Gyógypedagógusok munkája elég nehéz lelkileg, szerintem ezzel mindenki talál munkát aki bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!