Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógytornász vagy gyógypedagóg...

Gyógytornász vagy gyógypedagógus legyek?

Figyelt kérdés
Érdekel mindkét szakma, de nem tudom melyiket tanulni kifizetődőbb.Később szeretnék külfödre menni, melyikkel van ott nagyobb esélyem elhelyeszkedni?
2016. febr. 1. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha külföldre mész, és abban gondolkozol, akkor egyértelműen gyógytornász, szerintem.
2016. febr. 1. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Külföldön gyógytornászként egyszerűbb elhelyezkedni. Gyógypedagógusként sem lehetetlen, mert viszonylag keresett szakma, de valószínűleg nem úsznád meg valami helyi továbbképzés nélkül, mielőtt munkába állhatsz.
2016. febr. 2. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:

itthon esélytelen gyógytornászként munkát találni, nem tudom külföldön miért lehetne, ott is ugyanannyi a beteg, és a fiatal gyógytornász.

Gyógypedagógusok munkája elég nehéz lelkileg, szerintem ezzel mindenki talál munkát aki bírja.

2016. febr. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!