Van még másnak is feldolgozás alatt az érettségi bizonyítvány vagy bármi más felvi.hu-n?
Figyelt kérdés
Ma éjfélkor zárul le a jelentkezés, és nem tudom, hogy kéne-e aggódnom, hogy lassan egy hónap alatt nem dolgozták még fel, holott a várható pontjaimat már látom, amit meg az érettségi alapján adták meg.2018. júl. 11. 07:41
1/7 anonim válasza:
Nekem még mindig nem hívták le az érettségim a közhiteles nyilvántartásból... Én még így a pontjaimat se látom. A középiskolai bizonyítványaimat viszont már feldolgozták! De valahol azért nem érzem jogosnak így ezt, mert máig lehet sorrendet módosítani, és ha nem látom a pontjaimat, akkor mi alapján módosítsak? Van ugyan előzetes kalkulátora a felvinek, de az figyelmeztet is arra, hogy nem hivatalos eredmény. Hivatalos pontjaim akkor lennének, ha már látnám a pontjaimat az adott megjelölt egyetem/szakoknál... Nyilván az alapján módosítanám, hogy látom a végleges pontokat. Ez is egy fantasztikusan kitalált rendszer! se!
2/7 anonim válasza:
Nekem sincsenek meg a pontjaim. Én saccra módosítottam, mielőtt még nem tudnék. De nem lett volna rossz tudni, hogy mégis hány pontot értem el a szakoknál.
3/7 anonim válasza:
Hogy hogy nem tudjátok, hogy hány pontotok van. Az érettségit már gondolom megkaptátok, a plusszpontoknál is lehet tudni, hogy mire mennyit adnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha az e-felvételinél nem írja ki, akkor csak a kalkulátor marad, de az meg nem 100%. Nekem a kettő ugyanaz volt, de hogy véletlenül-e vagy sem azt nem tudom.
2018. júl. 11. 12:56
5/7 anonim válasza:
a kalkulator 100% ha a helyes adataidat irod be es nem becsulgeted eretsegi elott hogy mennyi lesz
6/7 anonim válasza:
Nem is kell kalkulátor, nem olyan nehéz atlagot vonni, szorozni és összeadni pár számot.
7/7 anonim válasza:
#1 jó nagy baromságot írtál. Ha nem a kalkulátorral számolsz, megnézheted a Felvi.hu-n a pontos számítási szabályt. Ők is ugyan azzal a szabállyal számolnal, de mondogasd csak a hülyeségeidet. Nem is értem minek médz te tovább tanulni...
(Egyébként a kalkulátor is 100%-ban pontos, de mindegy.. Én is bőven a pontjaim megjelenése előtt változtattam sorrendet. Milyen érdekes, pont ugyan annyi pontom lett amennyit a felvi.hu kalkulált...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!