Felvi.hu-n mennyi ideig szokott tartani a feldolgozás?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem az első 3 gimnáziumi évét a bizonyítványnak + az első oldalát még februárban. A 12. évi bizonyítványt nem régen kaptam kézhez az érettségi bizonyítványommal együtt. Azt másnap feltöltöttem. (A 12. évi bizonyítványt hozzácsatoltam, az érettségi bizonyítványnak pedig csak azt a két oldalát töltöttem fel, amelyen az eredmények vannak, illetve az információk az érettségi vizsgáról)

Jelenleg azt írja hogy feldolgozás alatt, de már több napja ezt írja, és aggódom, hogy valamit rosszul töltöttem fel, esetleg emiatt lesz 0 pontom felvételinél.

A nyelvvizsgámnál azt írja, hogy Feldolgozva.

Mennyi idő átlagosan mire az érettségi eredményeim, és tanulmányi eredményeim is átváltanak?

Vagy csak akkor fog átváltani feldolgozottra, hogyha lejár a feltöltési határidő?

2017. júl. 4. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Én már másfél hete töltöttem fel és még mindig azt írja ki, hogy feldolgozás alatt. Gondolom sok időt vesz igénybe, mivel az összes érettségiző (több mint 100 ezer ember) hasonló időben tölti fel a szükséges dokumentumokat.
2017. júl. 4. 15:11
 2/4 anonim válasza:
75%
En is ugyanebben a helyzetben vagyok jelenleg.nyelvvizsgat szinte azonnal feldolgozta de a tobbi dokumentumot meg nem.en is attol felek hogy esetleg nem felel majd meg a hataridon kivul...de arrol csak szolnanak :)
2017. júl. 4. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont ma vette át a felvi a KIR-ből az érettségi eredményeimet, viszont még mindig 0 pontom van.
2017. júl. 5. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az érettségi eredményeimet a KIR már nekem is felvette, viszont a bizonyítványom még mindig feldolgozás alatt áll (május végén töltöttem fel).
2017. júl. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!