Ha a felvin az érettségimnél azt írja, hogy feldolgozás alatt van, akkor ez azt jelenti, hogy biztosan érettségi bizonyítványt töltöttem fel, csak még a tartalmával nem foglalkoztak?
Figyelt kérdés
Van egy szöveg, a dokumentumok oldalon abban találtam erre utalást. Ja és ugye érettségi bizonyítvány, középiskolai bizonyítvány és a plusz pontot igazoló lapokon kívül nem kell mást feltölteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 12. 21:03
1/6 anonim válasza:
Nyelvvizsga bizonyítványt is (ha van), mivel az nem lap. Hogy mit töltöttél fel azt meg tudod nézni, ha a floppy-ra kattintasz és letöltöd, akkor látod, hogy mit töltöttél fel, így tudod ellenőrizni. Konkrétabban leírod, hogy miket akarsz beszámíttattni, akkor konkrétabb választ is kaphatnál.
2/6 anonim válasza:
Pontosan azt jelenti, h már megkapták és el is kezdtek vele foglalkozni. Ha még nem kezdtek volna el vele foglalkozni, azt írná, hogy tovabbitva feldolgozásra. Ha meg készen vannak vele, "feldolgozva" lesz kiírva.
3/6 A kérdező kommentje:
A kérdésemre ezzel megkaptam a választ, köszönöm.
A pontszámítást tudom, így azt is, hogy mit akarok beszámíttatni. Azért pont az érettségimre kérdeztem rá, mert én csak a két emelt érettségimet szeretném majd vinni(ennek ellenére inkább mindent feltöltöttem) és eddig csak az nincs feldolgozva, így elég ideges vagyok, mivel pont az az egy dokumentum nincs még feldolgozva ami számít. :/
Nem szeretném, ha ezen múlna a felvételim... :(
Amúgy mindenkinek ment a zöld kéz!
2016. júl. 12. 21:19
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj, ha a mai határidőig nem fog neked "feldolgozvát" írni. Te időben leadtad, ők ezután is folyamatosan dolgozni fognak ezekkel a dokumentumokkal, úgyh az is lehet, h csak 3-4 nap múlva érnek a tiedhez.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. júl. 12. 21:26
6/6 anonim válasza:
Nézem én is hogyan állnak a dokumentumaim, aztán látom itt a sok kérdést, aztán láttam hogy mostmár pirossal is kiemelték a e-felvin vagy száz helyen legalább hogy a ponthatárok kihirdetése előtti pár napig is eltarthat a feldolgozás. Pánikra semmi ok. Mostmár pihenhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!