Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » "A pontszám nem éri el a...

"A pontszám nem éri el a jogszabályi minimumot" pedig három négyesem és kettő hármasom van. (Érettségi) Miért?

Figyelt kérdés
A felvi.hu-s pontszámító kalkulátor mégis ezt írja...
2018. júl. 8. 21:39
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Szerintem pont azért nem számít az érettségi eredménye, mert az egész érettségi nagyon nevetségesen könnyű az egyetemekhez képest.

Bárki aki megcsinál egy évet, szinte bármelyik egyetemen az képes lenne/lett volna max. pontos érettségit írni...

Én 290 ponthatáros szakra jelentkeztem, 300 pont volt a cél, ezt így is túlteljesítettem, de én komolyan nem tanultam rá.

Sokan mondják, hogy "jajj én ötöst írtam mindenből, pedig nem is tanultam semmit", nem tudom hogy ez mennyire lehetséges, de én az érettségire külön nem készűltem, meg sosem tanultam otthon azon túl ami kötelező, meg ami érdekel (ezzel fogok egyetemen is foglalkozni)...

2018. júl. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!