Volt már olyan h valaki megbukott szóbeli érettségin?

Figyelt kérdés
Ha van akkor hogyan?
2010. jún. 17. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt. :) Hallottam már ilyet. Pl. húz egy tételt, összekavarja, húzatnak vele póttételt, de azt sem tudja. Mondjuk sosem értettem, hogy nem ragad meg 4-5 év alatt még ennyi sem egyes emberek fejében, h összehozzon egy 10%-ot. :) De persze, h volt már ilyen. :)
2010. jún. 17. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
29%
Ahhoz,hogy valaki megbukjon nagyon nagyon hülyének kell lennie.A tanárok nagyon rendesek és aranyosak,azon vannak,hogy minél jobb jegyet kapjanak a diákok,minél többet kihúzzanak belőle.Ha nem szólsz semmit akkor megbuktatnak,de ha mondasz már két szót átmentél.Na meg nehogy már valaki ne tudjon 10%ot összeszedni mikor évekig tanulta az adott tantárgyat.
2010. jún. 17. 22:35
 3/3 anonim válasza:
100%

Hááát, nekem majdnem sikerült.... :D

Kiskorom óta jó tanuló voltam, osztályelső stb. A töri szóbelim volt az utolsó, előtte magyarból szóbeliztem 50ből 50 pontot kaptam, szóval bíztatóak voltak az előzmények. odamentem, húztam egy tételt, leültem kidolgozni és amikor kihívtak a vizsgázni leblokkoltam....a tétel címét alig bírtam felolvasni :D nagoyn gáz volt...mondták hogy szólaljak meg, mert ha nem akkor meg kell hogy buktassanak, mert 10%-ot el kéne valahogy mondanom...de nem bírtam megszólalni :D azátn fél óra könyörgés után felolvastam 5 mondatot nagy nehezen abból amit írtam, így megadták a 10%-ot. Ez az egy érettségim lett rosszs, a többi mind 5-ös és kettőből emelteztem is...szóval ez egy példa arra, hogy nem csak a hülyék tudnak megbukni :D :D :D

2010. jún. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!