SZTE-TTIK vagy ELTE-IK?
Figyelt kérdés
Melyik jobb? Indokoljátok is pls
köszi.
2010. jún. 17. 14:09
11/19 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva még nem tudom, prog.tervező infó vagy mérnökinfó, bár utóbbinál van fizika ha jól tudom, 5ös lettem most év végén fizikából, de annyira nem a szívem csücske, meg konkrétan nem tudom mit csinál egy mérnökinformatikus... A programtervező egyértelműbb :)
2010. jún. 17. 20:23
12/19 czibles válasza:
mérnök informatikuson belül is lehet specializálódni programozásra.
annyi a különbség, hogy a programtervező az csak programoz a mérnök infón meg szakosodhatsz más fele (pl hálózatok).
13/19 A kérdező kommentje:
Tehát akkor jobban megérné a mérnökinf. ?
2010. jún. 17. 22:10
14/19 czibles válasza:
szerintem jobban megéri a mérnök infó.
15/19 A kérdező kommentje:
Szóval azért emeltem ki, mert mint tudjuk .. 15.e a határidő :D
A helyzet a következő : Haverom szerint Elte jobb mint Szte, ofőm (infótanárom is) azt mondja, hogy ő pestet jelölné meg elsőnek, és nem szegedet csak mert oda sok ismerősöm megy... viszont itt írtátok, hogy eltén csak a humán színvonalas, reál nem annyira.
Ja és még valami, mit jelölnétek meg harmadikként?
1. SZTE-TTIK proginf
2. ELTE-IK proginf
eddig ez a sorrend, de anyám feltétlen akar még egy harmadikat is. :)
Köszi
2011. febr. 11. 22:02
16/19 anonim válasza:
Az ELTE-n nagy gazemberek a proginfósokat tanítók, baromira sz*rn*k rá, mit tudsz, és mit nem. Szóval, szerintem inkább Szegedre menj.
17/19 Zoliol válasza:
BME VIK de azt 1. helyre beraknám
18/19 A kérdező kommentje:
Már mind1 mert nemrég jöttem szte gólyatáborból :D
2011. aug. 21. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!