Miért van rivalizálás a SZTE és az ELTE között?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, van aki megkérdezi, hogy mi az az SZTE? Megvan-e a nyolc általános, barátom?
Egy szte-s
"ÚÚÚÚÚÚ, van aki megkérdezi, hogy mi az az SZTE? Megvan-e a nyolc általános, barátom?"
Humorérzéked nulla.
utolsónak:
hallottam egy városi legendát: állítólag két diák (BCE és BME értelemszerűen) rivalizálásából indult ki, akik kötélhúzó versenyeket rendeztek. ez a mai napig megmaradt. de ez sztem ez nem teljesen igaz azért:) a kötélhúzó verseny létét kivéve
sztem inkább alapjáraton van a közgazdászok és a mérnökök között egy kis rivalizálás és emiatt.
de h a kérdésre válaszoljak sztem azért mert mind a kettő nagyon jó egyetem és ezért van egy kis versenyszellem mind a két félben
Érdekes én inkább ELTE VS BME-ről hallottam eddig :D
De amúgy ezek nem konkrétan egyetemek közti rivalizálás csak pár diák innen meg onnan, de aki ráér rivalizálni az vagy hülye és inkább tanulna vagy zseni és akkor hajrá xD
Gondolom azért, mert sok szak fedi egymást, így természetes a rivalizálás. Bár azt SZTE kb a felsőoktatás tesco-ja, ott mindent tanítanak, a minőségről nem tudok mit mondani, sosem jártam oda.
ELTÉ-s vagyok, kb semmi bajom nincs a SZTE-vel, a BME az más.
Idegesítő, amikor pampog a bme-es a 2-es átlagával, "hogy ott az nagyon jó", csak fogalma nincs semmiről és lenéz, mert ELTE IK-s vagyok és majdnem 2 jeggyel az itteni átlag felett vagyok, de ő okosabb, mert béemés. Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!