SZTE-TTIK vagy ELTE-IK?
Figyelt kérdés
Melyik jobb? Indokoljátok is pls
köszi.
2010. jún. 17. 14:09
1/19 czibles válasza:
Eltéről mostanság semmi jót nem hallok, tehát Szeged.
Pesten szeretnél infót tanulni akkor BME vagy OE. Országos viszonylatban is szerintem a SZTE van (előző kettő után) a 3. helyen.
Jobban beleásom magamat ebbe még télen, akkor lehet OE elött ezt is megjelöltem volna. Mondjuk úgy tünik mindegy, mert BMEre is felvesznek.
2/19 A kérdező kommentje:
Nekem pont bme-ről mondták h nem valami jó
eltéről pedig anyám beszélt egyik barátnőjével akinek a fia oda jár, és állítólag elég jó
2010. jún. 17. 14:27
4/19 anonim válasza:
Az Eltén a humán dolgok színvonalasak. Az reál dolgok nem fekszenek nekik annyira. Meg lassan már csak a neve van.
6/19 anonim válasza:
14:39!
Fogadjunk, hogy oda jársz.
8/19 anonim válasza:
SZTE-TTIK. Oda megyek, ha felvesznek. De jól állok, úgyhogy fel fognak venni. Az Eltéről én is annyit tudok, hogy a reál dolgok csak a nevükről ismertek, a színvonal nem túl biztató. Van eltés ismerősöm, humános, és az tényleg jobban fekszik nekik. Szeged nagyon jó, a TTIK talán a legjobb karuk. Milyen szakban gondolkodsz?
9/19 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy Szeged talán Magyarország legkirályabb városa... :)
10/19 anonim válasza:
Egyetértek egyetéretek. Mármint az utolsóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!