Jaschik Álmos vélemény? Érdemes lenne ott továbbtanulni?
Következő tanévben leszek nyolcadikos és a továbbtanulásnál a Jaschikot tervezem első helyre írni de az utóbbi pár napban elbizonytalanodtam. Hideget meleget is olvastam az iskoláról de legfőképp hideget. Megérné ott továbbtanulni? (a mozgókép- és animáció készítő szak érdekelne)
A mozgókép szakot még a Szombathelyi Művészeti Szakgimnáziumnál és Debrecenben a Medgyessy Ferenc szakgimnáziumnál néztem azokról is szívesen olvasnék véleményt. A Kisképzőn gondolkoztam még sőt igazából pont ez vetekszik az első helyért Jaschikkal.
Igazán fontos lenne! A válaszokat előre köszönöm.
Ha jó érettségit akarsz ne oda menj.
Anno jó volt, három éve igazgatóváltás volt és iszonyat bekeményítettek de maradt a nulla minőség. A jó tanárokat mind elüldözték, aki maradt meg idegbeteg. Anyag nincs, higiénia a béka segge alatt, kb depressziós lettem mikor kilencedikben odakerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!