Segítséget kérnék hol érdemes Tb-és bérügyintézői tanfolyamot végezni?
Figyelt kérdés
Alfakapos,EFEB,Penta,Corvinus, Soterline
(felnőtt oktatás érdekel, család ,munka mellett mennék )
2018. jún. 8. 10:10
1/2 anonim válasza:
Hát hogy hol érdemes, az jó kérdés!
Én azt tudom, hogy az Alfakapos és az EFEB nem áll az oktatás minőségének magaslatán, ezekről jót nem hallottam.
Amikor én anno nézegettem ezt a tanfolyamot, nekem a NovoSchool volt a legszimpatikusabb, mert azt olvastam, hogy ott gyakorolnak is jelenleg használatos számítógépes programon, szóval gyakorlatcentrikusabbnak tűnt a számomra, ezért én talán őket nézném meg!
Az a baj, hogy mindenhová csak gyakorlattal vesznek fel, így mindenképpen olyan képzőt válassz, ahol a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetnek, sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Én most végeztem az EFEB suliban a bérügyintézőn és most júniusban folytatjuk a tb-vel. Nem tudok rosszat mondani róluk. Nagyon jók könyveik vannak és mi sokat is gyakoroltunk a számítógépen. Sőt a hallgatói oldalra nagyon sok gyakorló videó is van feltöltve, ami otthoni gyakorlás során nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!