Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Msc-n HR közgazdász szakirányo...

Msc-n HR közgazdász szakirányon tanulok, fél év múlva végzek. Érdemes elvégezni mellé egy bérügyintézői/bérszámfejtői okj-t?

Figyelt kérdés
Szeretnék multinál HR-esként elhelyezkedni, ahol ha jól tudom, a bérszámfejtés nem a HR-esek dolga, ettől függetlenül előnyként értékelhetik vagy felesleges idő/pénzkidobás a bérügyintézői elvégzése?
2014. jún. 11. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem egy az egyben felesleges, de én nem fejeztem be az egyetemet.

Egyébként, vadássz a linkedinen európai HR-esekre és keresd meg őket a neten, akik adnak magukra (managerek) nyilvános önéletrajzzal rendelkeznek. Ha szerencséd van, találsz ilyet.

2014. aug. 4. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos a multinál a HR azt jelenti amikor reggeles vagy 4:40 kor már bent kell lenned az aruházba 5:00 tól számít a 8 óra + 30 perc ebédidő+30 perc a ledolgozása, amikor délutános vagy akkor 13:45 mész és 14:00 tól számít a 8 óra + ebéd+ledolgozása.Van olyan áruház is ahol éjszakás műszak is van, no nem azért mert éjszaka lenne valamilyen elhalaszthatatlan adminisztratív feladat hanem azért mert Te vagy az árúfeltöltő is! Ha áruházban leszel HR- es számíts rá, hogy a pénztár és az árufeltöltés is a feladataid közé fog tartozni. Mert ha valahol szükség van kisegítésre akkor az adminisztratív személyzetet mozgósítják. Ne álmodozz róla, hogy majd megúszod, elpiszmogsz a munkáddal....Keményen megmondják, hogy a HR részre van 30 perced és utána irány a pénztár.
2017. nov. 7. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ így 3 év elteltével, de a multi nem élelmiszerboltot jelent, hanem multinacionális céget.
2017. nov. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!