Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Otthon elkezdenem tanulni mi...

Otthon elkezdenem tanulni mi lenne?

Figyelt kérdés
2evig tanultam c# kozepiskolaban es nincs lehetosegem egyetemre menni se folytatni a tanulast hanem dolgoznom kell de otthon elakarom kezdeni ha otthon tanulnam meg milyen lehetosegeim lennenek?

2018. jún. 6. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem fogok neked magyarázkodni, mert pont nem érdekel mit hiszel el rolam és mit nem.

azonban csak hogy tudd, senki nem kérdezi meg tölük, hogy kik ök és miért vannak ott. Olyan sok diák van az egyetemen, hogy a tanárok egyszerüen nem tudják mindegyiküket megjegyezni arcrol. néha én is bementem potolni a másik tanár orájára, igy akkor látott elöször, mégsem kérdöjelezett meg.

Na mindegy, téma lezárva, a kérdezö ugysem rajongott az egyetemi ötletért, ugyhogy felesleges ezen vitázni.:)

2018. jún. 6. 21:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Mentem volna egyetemre csak nem tehetem meg 11edikbe ott kelett hagynom a sulit es menni dogozni
2018. jún. 6. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:

High Efficiency Study Method:

[link]

Mucsi:

[link]

2018. jún. 7. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Pedig tudjak ki van. Főleg egy programozás gyakorlaton ahol vannak 12en bent...
2018. jún. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!