Melyik nyelvet kéne elkezdenem tanulni?
Figyelt kérdés
16 vagyok 10. Osztályba járok. Most raktam le az angol középfokú nyelvvizsgát és szeretnék valami mást is megtanulni. Németet tanulok a suliban de a tanárral aki nekünk van nem sokat ér meg az egész nyelv nem jön be (nem akarok megsérteni senkit aki esetleg német egyszerűen csak nem megy a tanulása). Szóval valami mást akarok. Melyik lenne a legegyszerűbb, a legkézenfekvőbb vagy hasznosabb? Elég gyorsan tanulok ( kivéve a németet 😂) és angolul is otthon tanultam meg folyékonyan sorozatokból filmekből könyvekből és videókból . Suliban is tanultam de semmit sem ért .nem akarok mindent a tanárokra fogni de az angoltanár a sulimban tényleg nem tudja mit csinál. Lehetséges lenne hogy megtanuljak egy másikat otthon, különtanar nélkül? Esetleg egy két oldalt ismertek ami ilyenekben segít?2018. máj. 14. 19:42
1/7 anonim válasza:
Tanulj románul, sajnos sok hasznát nem veszed, viszont embertelen nehéz nyelv.
2/7 monen válasza:
A leghasznosabbak a kínai és az angol.
3/7 anonim válasza:
Szerintem franciát vagy spanyolt.
4/7 anonim válasza:
Esetleg Hollandul, mivel hasonlít az angolra meg a németre, csak össze kell kavarni az egészet és voilà...
5/7 anonim válasza:
Csehszlovákul, csakis csehszlovákul. Olyan szép az, hogy Masaryk, meg az is, hogy Pospisíl.
6/7 anonim válasza:
Franciát! A legszebb nyelv! Sok szó azonos az angollal, tehát gyorsabban menne a szótanulás is.
A kiejtése az elején nem egyszerű, de biztos menne.
7/7 anonim válasza:
Ja, csak a kiejtés totál más. Akik angol után kezdik a franciát, vért izzadnak, hogy pl. a possible szót ne angolosan ejtsék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!