Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ciki másodszorra bejutni az...

Ciki másodszorra bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés

Szerintem annyira nem ciki, de a szüleimen látom, hogy csalódottak és ez úgy elszomorít, pedig ők mindenben támogatnak, de ott vannak a rosszindulatú ismerőseim, akik meg most örülnek és röhögnek... Nálatok is volt ilyen, és ti, hogy kezeltétek, ha volt? Az orvosin vannak, akik sokadjára kerültek be és utána mégis jól teljesítettek? És ha igen akkor kb. milyen arányban? Igazából attól félek, hogy tudjátok ilyenkor felmerül az a bizonyos "Lehet, hogy nem is odavaló" mondat, mivel, hogy nem elsőre sikerült... és az az egyetemen téma, hogy ki hanyadjára került be?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jún. 5. 23:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem harmadjára vettek fel. Volt ami nem sikerült elsőre utána...nekem is volt olyan érzésem, hogy talán nem vagyok idevaló. De azóta rájöttem, hogy ez nem igaz :). Nem kell aggódni. Ha érzed, hogy fel tudod tenni az életed erre, mert ez nem csak egy "munka" ez hivatás, akkor oda való vagy. Az hogy előbb vagy utóbb sikerül egy egy tárgy az senkit nem érdekel :)!
2018. jún. 19. 19:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem mai a kérdés, azért hátha hozzá tudok még tenni valamit neked. :)

Egyáltalán nem számít. Én is másodszorra kerültem be, mert elsőre elszúrtam a kémia emeltet nagyon. Egyáltalán nem volt téma. Eleve, nem voltam ezzel egyedül. Aztán: hamarosan csatlakoztak az évfolyamhoz azok, akik felsőbb évfolyamokról csúsztak le, illetve tőlünk is került ember alsóbb évfolyamra. A csúszók közül többekről tudom, hogy elsőre kerültek be korábbi években. Szóval ez annyira nem mutatja. Én csúszás nélkül, négyes átlagokkal haladok. Szóval, nem kell ezen parázni, hajrá, sok sikert!

2018. jún. 21. 15:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a csúszást sem azért írtam, hogy akkora nagy baj lenne, vagy ilyesmi. Úgy is lehet valaki nagyon jó orvos, hogy csúszott.

Csak azért említem, mert ha aggódsz, hogy 1 évvel később bekerülni ciki-e, hát gondold meg, csúszni mennyivel "cikibb" mégsem téma az sem. Az egyetem egy másik világ már.

2018. jún. 21. 15:25
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊 Habár nem mai kérdés, nyugodtan jöhetnek még vélemények/tapasztalatok...szívesen olvasgatom őket!
2018. jún. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!