Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ciki másodszorra bejutni az...

Ciki másodszorra bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés

Szerintem annyira nem ciki, de a szüleimen látom, hogy csalódottak és ez úgy elszomorít, pedig ők mindenben támogatnak, de ott vannak a rosszindulatú ismerőseim, akik meg most örülnek és röhögnek... Nálatok is volt ilyen, és ti, hogy kezeltétek, ha volt? Az orvosin vannak, akik sokadjára kerültek be és utána mégis jól teljesítettek? És ha igen akkor kb. milyen arányban? Igazából attól félek, hogy tudjátok ilyenkor felmerül az a bizonyos "Lehet, hogy nem is odavaló" mondat, mivel, hogy nem elsőre sikerült... és az az egyetemen téma, hogy ki hanyadjára került be?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jún. 5. 23:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát sajna nekem sem volt jó tanárom, nem baj majd, ahogy mondtad jövőre bejutunk :)
2018. jún. 6. 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Miért volna ciki ? Minden okkal történik...lehet kell neked is egy kis idő, lehet pont ez az 1 év lesz amikor rájössz mi nem ment , hogy nem ment ! Lehet olyan évfolyamba kerülsz jövőre, ami jobb lesz mintha ideén kerültél volna be :)

ja és ne feledd a GYŐZTESEK azok a vesztesek,akik újra megpróbálták :) !

HÁJRÁ

2018. jún. 7. 10:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik!!! 😊
2018. jún. 7. 10:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Amúgy is eléggé magasak a pontszámok, nehéz elsőre bekerülni.
2018. jún. 7. 15:37
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát eléggé nehéz az biztos...😅
2018. jún. 7. 18:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Apukám egyik kollégája (háziorvos) negyedszerre került be annak idején. Semmi ciki nincs benne!:D
2018. jún. 7. 21:55
 17/24 anonim ***** válasza:
16%
Hát már elősre is :/
2018. jún. 8. 15:46
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
lol, papi én ötödjére kerültem be, ráadásul elbaxtam 1 évet közgázon. Hazudnék ha azt mondanám, hogy amikor 25-26 évesen nekimentem az orvosira nem fostam mint az állat, de aztán most így már kifelé tendálva az egyetemen (VI.év) azt mondom, megérte. Zárojelben jegyzem meg, sokszor sokkal jobban kezeltem az egyetemmel járó plessure-t, mint a fiatalabb társaim. Élveztem minden percét, de ettől függetlenül az anat és az éllettan intézet látvány önnmagában számomra még most is életkrízist okoz.
2018. jún. 10. 21:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2018. jún. 12. 22:38
 20/24 anonim válasza:
100%
A legcsodálatosabb orvos, akivel találkoztam szintén másodjára került be az egyetemre és nagyszerű gyógyítóvá vált. Hidd el, ez pár év múlva nem fog jelenteni semmit.
2018. jún. 15. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!