Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek fel fognak venni...

Szerintetek fel fognak venni ilyen eredményekkel az orvosira?

Figyelt kérdés

Egyenlőre ezek az írásbeli érettségi eredményeim:

KÖZÉP

Matek: 96%

Angol: 96%

Magyar:90%

Töri: 84%

Infó: 94%

EMELT

Biológia: 92 %

Kémia: 86%

Elméletileg, ha nem rontok szóbelin, csak szintet tartok megvan a pont, de szerintetek fog ennyit emelkedni idén? Amúgy a Semmelweisre készülök.

2018. jún. 3. 19:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan... :D Tudod, hogy fel fognak venni, nincs ezen mit gondolkodni, átlag 90-es közepekkel meg ilyen jó emeltekkel kizárt, hogy ne vegyenek fel.

És idén nem fog emelkedni egyébként sem olyan vészesen sokat a ponthatár. A biosz ugyanolyan volt, mint tavaly, a kémia meg mindig szívás, szóval ebből biztos nem adódik olyan nagy különbség. Ne félj, inkább tanulj még egy kicsit szóbelire, aztán szeptemberig tartalékold az energiáidat! :)

2018. jún. 3. 21:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Lenyűgözőnek találom az eredményeidet személy szerint. Tehát én pl speckó meglepődnék, ha ilyen eredményekkel nem vennének föl. Mert ha az ilyen kimagaslóakat nem , akkor kiket? Akkor kit találnak elég alkalmasnak, meg eléggé szorgalmasnak, ha egy ennyire pró embert nem találnának annak. Szal én valószínűsítem , hogy fölvesznek. Nagyon szép eredmények, ügyes vagy.
2018. jún. 3. 22:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Hűha gartulálok :D szerintem tuti bent vagy:)
2018. jún. 4. 05:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem teljesen értem, hogy tényleg ennyire bizonytalan vagy-e, vagy csak egy kis ajnározásra vágysz....

Ennyi ponttal nyilvánvalóan fel fognak venni, de ezt szerintem te is pontosan tudod.

Nekem anno 461 pontom volt, eszembe sem jutott gyakorin kérdezgetni, hogy elég lesz-e, tök evidensnek tartottam, hogy bent vagyok és kész.

2018. jún. 4. 16:51
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Sajnos elèg bizonytalan vagyok magamban, de régi álmok hog az orvosira mehessek. Viszont kicsit elbizonytalanodtam mert rámijesztettek hogy a szóbelik nehezek, meg nem lehet max pontos. Valamint a kémiamat is jobbra vártam.:(

2018. jún. 4. 22:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem max pontos volt, és nem volt nehéz, a vizsgáztatók is rendesek voltak. Úgyhogy ezt meg is cáfoltam.
2018. jún. 5. 15:31
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, kiszámolod 470 körül van, már nem azért de nem hinném, hogy annyit ugranának a pontok. Ezzel szerintem te is tisztában voltál, csupán arra volt jó, hogy feljöjjél "menőzni" ide. De ettől függetlenül gratulálok neked, mivel ezek tényleg kimagasló eredmények. Véleményem szerint ha ezt képes voltál elérni, akkor egy kis pontszámítás és gondolkodás sem ártott volna meg.
2018. jún. 5. 15:43
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem menőzés. Engem már több hete azzal ijesztget a tanár, hogy mennyire szigorúak szóbelin és őszintén elbizonytalanodok, mert azért ezzel még sokat lehet rontani sajnos..bár sokat készültem és készülök még rá, de mindig is ilyen aggódó voltam mindenben sajnos..
2018. jún. 5. 21:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Okos diák

Buta kérdés😂

2018. jún. 6. 00:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóbelin is van egy "javítókulcs", amiben feketén-fehéren ott vannak azok a lényegi elemek, amelyeknek benne kell lennie a feleletedben. Igen, lehet hogy van 1-2 "jóindulat pont", de aki ilyen emelteket írt, mint te, nem hiszem, hogy rá van szorulva ezekre, vagy azon az egy-két ponton múlik a sikere.
2018. jún. 6. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!