Szerintetek ciki önköltséges szakra menni?
Egy olyan szakra jelentkeztem ahol a ponthatár 481 470 között szokott lenni. Nem biztos hogy mindkét érettségim 95% felett lesz. Szerintetek gáz ha önköltségesre vesznek fel lehet?
A tandíjat magamnak oldanám meg mert dolgoztam szóval nem a szüleim terhelném ezzel és nem diákhitel kellene. Csak elvinné az összes megtakarításom.
Igen eléggé sok.
Csak hallottam h van ez a lenézés h aki fizet biztos hülye amiatt tettem fel.
Aki szerint ciki az nem látja a fától az erdőt! A lényeg: van diplomád vagy nincs diplomád....ha van diplomád onnantól senki le se sz...rja hogy tandíjat fizettél-e vagy államira jártál...van! pont!
Ha nincs diplomád szintén irreleváns....a mi lett volna ha...pedig felesleges.
Akit felvesznek államira nem egyenlő a 100%-ig diplomája is lesz....kibukhat, átsorolhatják fizetősre és ott hagyja....stb
Nem attól van valakinek esze, hogy elért 899 pontot :-) és felvették államira....attól van esze, hogy végigjátssza az egyetemet eljut az államvizsgáig és sikeresen abszolválja aztán átveszi a diplomáját....a felvettek államira még nagyon messze van a diplomaosztótól. A lényeglátás fontos egy diplomás embernek...a lényeg az egyetemen pedig a diploma nem pedig a tagozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!