Ciki ha közigazgatás-szervező diplomám van? Majdnem olyan mintha nem is lenne semmilyen?
Miért lenne ciki? Meg miért gondolod, hogy olyan mintha nem is lenne diplomád? Van valami rossz tapasztalatod ezzel kapcsolatban, vagy csak te gondolod?
Egyébként én most vagyok III. éves végzős közig-szervező, de nem hallottam még róla, hogy ciki lenne majd ez a diploma.
Én a szakmai gyakorlaton jöttem rá, hogy az egész NKE kamu... Az önkormányzatban mindenki betegesen negatív, depressziós és igazából nem csinálnak semmit a köztisztviselők, csak panaszkodnak. Nagyon sok a proli.
Itt is egy csomó látszat dolog van, csak úgy mint az egsetemen.
És most úgy érzem, mintha én is közéjük tartoznék és az emberek ilyennek látnának.
És amúgy pl. a diplomám is csak azért lett meg, mert valamilyen oknál fogva négyest kaptam egy olyan vizsgára amin nem is jelentem meg... És ezzel nem vagyok egyedül.
De a munkatársaim rosszabbak, olyan szinten nem tudnak egy csomó dolgot, hogy az hihetetlen!
Olyan toxikus az egész közeg, mint ez az oldal.
Igen, de szerintem nem megoldás a béremelés... Nagyon sok embert el kellene küldeni, aztán akik maradnak valamivel jobban meggizezni.
Igazából nem dolgkzunk, a legtöbb dolog amit csinálunk azok csak látszat dolgok, de idiótákkal vagyok körülvéve, nekem is megvan kötve a kezem.
Én el is fogok menni, de nem a fizetés miatt, hanem mert pszichésen megbetegítenek.
Sajnos ide tényleg azok kerülnek nagyrészt akik képtelenek egy normális egyetemet elvégezni...
Nagyon ritkán vannak olyanok akik azért jelentkeztek, mert nem nagyravágyóak és tudják, hogy ezt a munkát is el kell végezni, kell lennie ilyen embereknek is, kik szerényen élnek.
De konkrétan vannak szerintem paranoid skizofrének, ilyen jellegü embereket nyári munkán nem tapasztaltam Tescoban.
Valamint csomóan drogoznak.
:DDDD ez óriási
én most adtam be ide a jelentkezésem
Én is most adtam be ide és leadás előtt nem találtam ilyeneket.
Ugye milyen jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!