Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Képes leszek rá? Sikerülhet?...

Képes leszek rá? Sikerülhet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kb. a nullán állok biológiából... Jövőre szeretnék emelten érettségizni. Miből tanuljak? Mennyit? Esetleg netes anyagok, vagy muszáj könyvet vennem? Sikerült nektek? Ti hogy csináltátok, milyen eredménnyel? Köszi előre is. 18/L
2010. jún. 13. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

biosz egyik legkönnyebb tárgy

tedd oda magad és menni fog

2010. jún. 13. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
a középiskolai tanároddal beszéld ezt meg, gondolom ő mindenben fog támogatni. kérdezd meg h mennyivel kell több tudás stb. én úgy halllottam h a mostani közép biosz nehezebb volt mint az emelt. de hát mindenkinek más a véleménye. am sikerülhet! akár 100%ot is írhatsz ha mindent megtanulsz:D
2010. jún. 13. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Kell könyv, különben miből készülnél? A biológiának sok részre van, ami tényleg csak seggelés, de sok olyan van, amit bizony érteni kell, nem lehet csak úgy bemagolni. A Mozaikos tankönyvek jók, 10-11-12.es részeiben nagyjából minden benne van, ami kell. De nem ártanak feladat gyűjtemények sem, amik az érettségi típus példáira készítenek, esszégyűjtemények, mert emelten azt is kell írni. Abszolút nulláról szerintem nem lesz könnyű, max ha tényleg elkötelezett vagy. Amúgy az idei biosz emelt nagyon nehéz volt, és borzalmasan alacsony átlaga lett összességben, az utóbbi évekhez képest:D 18/L
2010. jún. 13. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, érdemes leszedni a követelmény rendszert a netről, abban benne van minden, amit illene tudni. Ha komolyan gondolod, szerintem állj neki nyáron, hogy pótold a lemaradásod, nem lehetetlen vállalkozás, de azért nem árt, ha oda teszed magad. Amúgy mi ez a hirtelen elhatározás? (előző vagyok)
2010. jún. 13. 11:39
 5/5 anonim válasza:
Panem kiadónak van egy egész jó felkészítő könyve. osztálytársam is abból készült,szintén emelt szintre ment, és egész jó lett neki, pedig átlagban nem egy jó tanuló.
2010. jún. 13. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!