Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit javasoltok mit tanuljak?

Mit javasoltok mit tanuljak?

Figyelt kérdés
3éve járok külföldön suliba Angol anyanyelvű országban . Tehát az angolom elég jó . Jövőre ki kellet választani , hogy mit tanuljak és én földrajzot, építés ( nem tudom mi a pontos magyar megfelelője lényegében annyi hogy egy alap képzés arról hogy egy ház tervrajzát hogy kell megcsinálni howa kell az ablakokat ajtókat vízcsöveket bla bla bla rakni, év végén pedig kell egy projektet csinálni: szekrény, ágykeret, asztal ilyenek) számvitel idén is volt egy ilyesmi tantárgyam szerettem csinálni is meg nem is ment olyan rosszul . Agrikultúra ezt a tantárgyat azért választottam mert a tanár azt mondta hogy ez egy egyszerű tantárgy és könnyű vele pontot szerezni az érettséginél . Plusz angol meg matek . Ennyit gondoltam leírok mert ezt lényegesnek éreztem. Mit gondoltok hova lenne érdemes mennem meg mit lenne érdemes tanulni ?
2010. jún. 13. 01:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Gépészmérnök, vagy építész! Azt sajnos nem írod, hogy mit szeretsz, de a műszaki rajzokkal nem lenne a gondod :)
2010. jún. 13. 01:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom Gépészmérnöknek elégé sokat kell tudni Fizikából nem ? nekem meg egy héten 1 Fizikám van meg nem is szeretem ... Igen azt ki is hagytam mit szeretek számitástechnika,business kb ez a 2 tantárgy ami leköt valamennyire ja és otthon töriből nagyon jó voltam ált suliban .
2010. jún. 13. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!