Az én helyemben hova mennétek orvosi egyetemre? SOTE vagy vidék?
na most az egész feltevés mivel még évekre vagyok az érettségitől és mire oda jutok lehet már más lesz a helyzet.
namármost jó képességü embernek tartom magam a középiskolai tananyagot nehézségek nélkül abszolválom emelt matematika-természettudományos szakra járok , tehát emelten van oktatva biosz és kémiai fel veszem jövőre nyilván ezeket jövőre faktot. Veszprémtöl pár kilóméterre élek és az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne e Budapestre mennem ? ami ellene szól hogy magát a várost annyira nem szeretem és nem jövök valami tehetős családbol szóval budapesten a "megélhetéssel" is problémák lennének nem tudom hogy annyira több lehetőséget ad a SOTE. (ne menjünk bele abba a bizonyos vitába könyörgöm :D hogy sote vs-vidék valamint félek hogy elizgulom az érettségit és BP-re nem lenne meg a kellő pont) Pécs van még közel és a várost is nagyon szeretem . Az lenne a kérdésem ti mit tanácsoltok,mit tennétek a helyemben? ti átutaznátoka fél országot pl Debrecenbe? (ott még nem jártam mondjuk de igyekszem azt a várost is megnézni láttam itt GYKn hogy valaki azt mondta hogy orvosi esetén ne egyetemet válasszunk hanme várost :D) valamint kis mellékesként az lenne még a kérdésem hogy a [link] mennyire aktuális még mert 2012-es feljegyzéseket vagy miket olvasok.
előre is köszi a választ mindekninek :D valamint még annyi hogy esetleg már tizedikben el lehet kicsit készülni az érettségikre vagy az máég tul korai mert nem kell annyira sokat tanulnom a jó tanulmányi átlagért(a jó jelen esetben nem a négyest jelenti :D) és legalább lenne mivel eltöltenem az időm :D
köszi hogy végigolvastad ha válaszolsz duplán megköszönöm :D
mivan? kedves válaszoló előszöris te miről beszélsz te irtad hogy msot szeptemberben kezdtem(erre hogyan következtettél amikor le van irva hogy tizedikes vagyok )
meg kérlek ne offolj ha van érdemi hozzáfüznivalód szivesen hallgatom ha nincs kérlek ne pazarold saját és mások
idejét
köszi hát mindenképpen kollégiumban gondolkozok akárhova megyek , annyira rossz helyzetben nem vagyunk hogy kapjak szociális támogatást meg van is nekem félrerakva pénz egyetemre
neked hajrá az orvosihoz ,ment a zöld kéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!