Pannon Egyetem villamosmérnök képzés milyen?
Én itt tanulok, ezen a szakon. A tantervet idén reformálták meg, kiszedték a töltelék tárgyakat,és a felesleges raepuleseket, most már sokkal inkább halgatobarat. A képzés nehéz,bár szerintem ezt nem az egyetem teszi azzá, hanem maga a szak. A tanárok felkészültek, és azt kérik számon, amit leadnak. Ami talán engem zavar, az a kevés szabvál tárgy, es van, hogy nem jutsz be egy kurzusra, míg másik nem mindig indul. Én is emiatt aggodok ebben a félévben.
Az elhelyezkedési lehetőségek a szakkal határtalanok, mindenhol villamosmernokoket keresnek...most volt állásbörze, saját szememmel láttam, hogy ha ezt elvegzed, akkor lesz munkád. Veszprémben is van 3 cég, akik folyamatosan keresik az ezen a szakot vegzetteket, akár duális formában is. A koli a villamosoknak szinte bizotsitott, mert a szakátlag kettes körül mozog, kevesen vagyunk, sokan csusznak vagy buknak ki, így villamosoknak mindig van hely ;) ahogy előttem is írtak,5 percre van a két nagyobb koli az egyetemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!