Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tanuljak tovább totál 2es...

Hol tanuljak tovább totál 2es érettségivel?

Figyelt kérdés
Totál kettes érettségivel és totál kettes jegyekkel hova van esélyeám, hogy felvegyenek, hol van üresedés?
2010. jún. 10. 15:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha már a gimnázium és az érettségi is akkora kihívás volt számodra, hogy éppen csak tudtad teljesíteni (hiszen a "totál kettes" arra utal, hogy éppen csak minimális szinten tudtad átverekedni magadat), akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy az ennél a színvonalnál nehezebb felsőoktatásban van-e keresnivalód. Talán inkább valami szakmát kellene megpróbálni, az hátha egyszerűbb...
2010. jún. 10. 15:54
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

kettessel sehova :) két tantárgyat néznek,ha feltételezzük hogy a lehető legerősebb kettes lett(39%) akkor az 39x2=78,78*2=156 :P a minimum ponthatár 200 pont azt hiszem

Tehát ha csak nincs valami kimagasló versenyeredményed,vagy nyelvvizsgáid akkor sehol se fogsz tanulni egy ideig.

2010. jún. 10. 15:55
 3/24 anonim ***** válasza:
22%
Ettől függetlenül bölcsész szakokon elboldogulnál.
2010. jún. 10. 15:56
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
azt te csak hiszed
2010. jún. 10. 15:58
 5/24 anonim ***** válasza:
98%

kedves harmadik sztem nagyon tévedsz...nem boldogulna bölcsészszakon se...sőt..

amúgy FSZ képzésre gondoltál már,kedves kérdező?

2010. jún. 10. 15:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

ne menj főiskolára meg egyetemre, bár valószínűleg fel sem vennének.

menj vmi OKJ-sre v felsőfokú szakképzésre.

2010. jún. 10. 15:59
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

Én is 2-3-as tauló voltam, de a felvételi tantárgyaimat szerettem, és mindigis tanultam. Ezért nem jelent különösebb gondot az egyetem. (Igaz, még csak elsős vagyok, a neheze most jön)

Ha nincs kedvenc tantárgyad, amit szeretsz, és el tudsz mélyűlni benne, akkor nincs keresnivalód a felsőoktatásban...

2010. jún. 10. 16:02
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Én is az OKJ-s iskolákat, tanfolyamokat javasolnám. Sokkal jobban odafigyelnek, milyen végzettséggel lehet elhelyezkedni, sokkal több az esélyed egy jó állásra, (már ha van elképzelésed) mint bármilyen más képzési formával. Vannak 1 és 2 évesek, attól függ milyen végzettséget ad. Ugyanúgy megkapod a diákigazolványt, jár a családi pótlék, mint bármelyik nappali tagozatú felsőoktatási intézményben.
2010. jún. 10. 16:12
 9/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem szeretnélek megbántani, de sehol.

A továbbtanulás olyan embereknek való, akiknek van esze hozzá. Ha úgy érzed, neked is lenne, csak "leszartad" eddig, akkor tanulj, írd újra az érettségit.

De ilyen jegyekkel ne menj sehová.

2010. jún. 10. 16:24
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
Inkább érettségizz újra, ilyen ésszel kétlem, hogy egy OKJ-t is el tudnál végezni. Vagy tanulj valami fizikai munkásnak, azok egyre jobban fognak keresni, mert mindenki tovább tanul. De ha ilyen buta vagy (nem tudom szebben mondani, bocs) semmi értelme tovább tanulnod.
2010. jún. 10. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!