Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógyszertári asszisztens OKJ...

Gyógyszertári asszisztens OKJ (52) képzésröl valakinek tapasztalata aki elvégezte?

Figyelt kérdés
konkrétan az érdekel hogy kb miket tanulnak miket csinálnak egy ilyen szakon.
2010. jún. 9. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekel.:)

Én is tervezem megcsinálni szeptembertől. Te hol szeretnéd? Melyik városban? Milyen suliban? Tanfolyamon vagy iskolarendszerben?

2010. jún. 11. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
szia:) én kecskeméten szeretném nappalin, de sajnos mikor bevittem a jelentkezési lapot tegnap..aztmondták hogy már betelt a létszám, max ha valaki meggondolja magát szólnak:( más sulit nemnagyon tudok ahol nemkéne sokat fizetni..sajnos nemnagyon tetszik hogy ilyen sokba kerül egy tanfolyam. És te holfogod elkezdeni?
2010. jún. 11. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az anyagi része engem sem dob fel.:D (Tény, hogy iskolarendszerben sem olcsó, de mivel így két év alatt kell kifizetni nem olyan megterhelő havonta, mint 10-12 hónap alatt ugyanezt a pénzt kiadni).

Én egyébként Debrecenben fogom csinálni, ha minden igaz, levelezőn (mert már nem vagyok fiatal) és iskolarendszerben. Nálunk augusztus közepéig lehet jelentkezni, de gondolom itt is van max. létszám, csak amikor beszéltem velük (1-2 napja) a nő nem mondta, hogy siessek a jelentkezéssel, vagy, hogy már nincs hely. Kecskeméten hogy-hogy ilyen hamar betelt? :O

Ja, egyébként azt tudod, hogy ez a gyógyszertári asszisztens okj már nem ér "semmit"? Néztem hirdetéseket és kb. 90%-ban szakasszisztenseket keresnek.:( Szóval, tök jó, hogy olyan, mintha 2 év lenne az egész, a valóságban meg amúgy 3 lesz belőle...

Tervezed egyébként a szakasszisztensit is elvégezni?

2010. jún. 11. 22:47
 4/5 A kérdező kommentje:
hát igen havonta azér csak másabb fizetni:) lehet nekemis az marad majd. igazság szerint azért akarnám elvégezni ezt a szakot, mert régi vágyam hogy dietetikusnak tanulhassak, és ez is bele számítana a pontokba. De persze ha ez nemjönössze aztis figyelembe vettem hogy ezzel ellehetne helyezkedni, jó szakmának tűnik. Csak azt nemtudom hogy ha szakaszisztens leszel kb 3 év után akkor te micsinálsz a gyógyszertárban. Akik kiadják a gyógyszert azok nem azt végeztek? Amúgy szerinted mennyi a fizu ha egy ilyen szak aszisztens lesz az ember? én sajnos nem ismerek senkit ki erről tudna véleményt mondani.
2010. jún. 11. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én sem ismerek senkit, csak a neten néztem utána néhány dolognak. A szakasszisztens kiadhat gyógyszert, a sima viszont nem. Nekem ennyi különbség tűnt fel egyelőre.

Az, hogy mennyit lehet keresni, nagyon változó. Hallottam nettó 80-at, de 150-200-at is. Szóval, nem lehet tudni pontosan.

2010. jún. 12. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!