Mit választanátok a helyemben? Kommunikáció média fősuli, vagy gyógyszertári asszisztens okj?
Figyelt kérdés
Felvettek költségtériteses kommunikáció és média szakra,de azt tapasztalom hogy ezzel a diplomával semmit sem érnék, jobb lenne egy jó szakma. Ezért gondoltam erre,ráadásul az első okj ingyenes is.. Mit javasoltok?2011. aug. 4. 20:52
1/10 anonim válasza:
gyógyszertári asszisztens
nehogy pénzt adj egy kommunikációs diplomáért
2/10 A kérdező kommentje:
Én is igy gondolom csak sajnos ott van a másik oldal, h "midegy milyen legalább van diplomád,stb.."
2011. aug. 4. 21:06
3/10 anonim válasza:
Én is gyógyszertári asszisztensre mennék. A kommunikáció nem is éri meg költségtérítésesen. Később még kitalálhatod, hogy melyik az a szak, amit tényleg el akarsz végezni. Lehet, hogy közben annyira megtetszik a gyógyszerészet, hogy azon a vonalon tanulsz tovább.
4/10 anonim válasza:
mindenképp a gyógyszertári !!
kommunikáció diploma olyan mintha el se végeznéd, felesleges.
5/10 anonim válasza:
Első vagyok!Figyelj nem gondolkodtál még a gyógyszerész szakon az egyetem kapcsán?
6/10 anonim válasza:
Gyógyszertári asszisztens jó, de nem mindegy hogy hol végzed. Ha a Griff-nél, akkor lesz utána munkád, ha másnál (azoknak a neveit inkább nem írom le...) akkor ugyanolyan felesleges papirosod lesz, mintha háziasszonyképzőbe mentél volna...
7/10 anonim válasza:
Gyógyszertári asszisztens... kommunikáció és médiával semmit nem érsz szerintem :S Vagy csinálj akármilyen más OKJ-t és van addig időd eldönteni, hogy valójában mivel is szeretnél foglalkozni. Mindenképpen olyasmit végezz el, amit szívesen csinálnál akár egy életen át.
8/10 anonim válasza:
igaza van az egyik válaszolónak, egy kommunikációs szakra is rengetek pont kell,akkor miért nem mész gyógyszerésznek?!
9/10 anonim válasza:
Griff...hát köszi, és aki budapesti,mit csináljon? Bp-en is kell lennie minőségi képzésnek! Amúgy én azért vagyok kiakadva, h ilyen piszok drága ez a gyógyszertári assz. képzés! Van már egy okj-m,de sokra nem mentem vele,nincs munkám,most ez esetben hogy a csudába végezzem el?? Pedig tök érdekelne meg minden. :((
10/10 anonim válasza:
Budapesten is van jó suli. Én a Raoult ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!