Hány éves korotokig tanultatok és mikor kezdtetek el dolgozni egyetem után?
Figyelt kérdés
Most csinálok egy diplomát, (jó gazdasági képzés), de ez után el akarok kezdenie egy 5 éves képzést is. Szerintetek ha 27 éves koromban végzek a tanulmányaimmal nappalin, még versenyképes vagyok a munkaerőpiacon 2 elismert diplomával, ami kapcsolódik egymáshoz?
Lehet, hogy ha úgy kívánja a helyzet, akkor az 5 évből az utolsó évet/éveket már levelezőn csinálom ha éppen olyan munkalehetőséget kapok, vagy nem elég az egyetem melletti munka hanem főállás kell.
2018. márc. 11. 11:14
1/4 anonim válasza:
Ugyanúgy építhetsz karriert, minden rajtad áll.
2/4 anonim válasza:
16 éves korom óta dolgozom. 34 vagyok és még egyetemre járok, sőt, még további tanulmányi terveim is vannak. Miért kell ezeket külön szakasznak kezelni?
3/4 anonim válasza:
Mert mondjuk egy normális egyetemet nem lehet munka mellett végezni.
4/4 anonim válasza:
lássuk csak 18 évesen kezdtem az egyetemet.....most 35 éves vagyok és még mindig ugyanazon egyetem ugyanazon szakára járok :-) :-) Egyetem után akkor kezdek el dolgozni ha sikerül az államvizsga :-) Szerintem ott is megbukok egyszer és a köv államvizsga időszakban sikerül majd vagy a harmadikba :-) Szóval 37 évesen tuti dolgozni fogok valamit.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!