Mennyi volt a legtöbb mennyiség/oldal/tétel, amit 1 nap alatt tanultatok meg?
Sulival kapcsolatban kérdezem, lehet egyetemista/gimnazista is az illető.
Mely teljesítményetekre vagytok a legbüszkébbek? Nem muszáj pont 1 napnak lennie, lehet mondjuk 2 is, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki mire a legbüszkébb (pl.: 30 oldal 1 nap alatt stb.).
Sosem számolgattam így....:D
De az egyetem vége felé egy hét alatt 300-400 oldalas könyveket megtanultam:D
Egyetemen első évében volt pár sikeres húzásom:
- beadandó megírása 3 nap alatt, min. 20 oldalt kellett írni talán 20 forrás megjelölésével (vegyesen magyar és angol) - erre azért vagyok büszke mert ötös lett végül, eléggé lemondtam erről a tárgyról és neki se álltam majd előtte pár nappal voltam úgy hogy úgy sincs mit veszítenem
- 14 előadás anyagát egy este alatt (kb. 45 dia volt előadásonként én meg egyik előadáson se voltam) - szerencsére nem kellett nagyon értelmezni csak magolni a gazdasági jogot, négyes lett
- egy 300 valahány oldalas könyv megtanulása(inkább tanulgatása/elolvasása) 6 óra alatt, máig nem hiszem el, hogy átmentem, nem sokan múlott, szintúgy alig voltam órán - pár ponton múlott, hogy nem buktam meg
Gimiben tisztességgel tanultam, meg aztán az egyetemen később is, de az első évemben eléggé linken vettem a dolgokat. Ahhoz képest jó eredményeim lettek, kevés kreditet buktam, de elég stresszes volt így, hogy minden ZHra és vizsgára 1-2 nap alatt akartam felkészülni. :D Kicsit büszke vagyok rá, hogy még így is egész jól zártam az első évem, még ha elég buta hozzáállás is volt :)
Most emelt érettségi előtt, 1 nap/ 4 témakör(nálam egy témakör begépelve kb. 20-25 oldal)
De többet ilyet nem csinálok :D Túl lazán vettem/veszem az érettségit, és lehet, hogy ez baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!