Vajon miért szinte csak nők mennek gyógyszerészetire?
kavargatni kis lombikban, csészékben könnyebb, mint vaskohásznak lenni
- annak meg csupa férfi, hogy megy miért?
Talán nincs olyan presztízse. Tanárnak sem nagyon mennek férfiak. Pedig arra is ugyanúgy alkalmas egy férfi is, mint egy nő.
Egyébként én ezt még nem vettem észre. Ismerőseim körében vannak nő, és férfi gyógyszerészek is.
Nem tudom, hogy hogyan lehet vele keresni alkalmazottként.
Gyógyszertárat nyitni nagy üzlet, de ezt nem mindenki tudja megtenni. De sima alkalmazottként talán nem olyan álommunka.
A minimum 300 nettó az mindenképpen megvan.
75%-ban nők jelentkeznek gyógyszerész szakra, ez létező statisztika... Nem az én szüleményem.
Akkor nem tudom. Tanárra szokták mondani, hogy keveset keresnek és családfenntartó férfinak az nem elég.
De a 300 nettó jól hangzik.
Talán akit ez a terület érdekel, akkor már inkább orvos lesz.
Talán jobban érdekli őket a kihívás? Nem tudom, nekem nehéznek hangzik az egész egyetemi képzés, pont, mint az orvosi.
17/L
Csak mondom hogy nem sok köze van az orvosihoz.
És 4-es, neked talán nem presztízs, mert pont annyit látsz belőle, hogy bezacskózza neked a kis bogyoidat.
De ha elképzelni nem tudod milyen tanulás és munka van mögötte, addig ne írd le.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!