Biomérnökiről átmenni gyógyszerészetire?
Elsős vagyok biomérnökin, van egy emelt kémiám és úgy érzem hogy ez nem az én utam és hogy én a gyógyszerészetit szeretném. Kérdés megéri -e átmenni és ezzel veszteni egy évet?
Azért tetszene jobban a gyógyszerészeti, mert nagyon vonz hogy sok ott a kémia és nem olyan bioszos vonal, szívesen foglalkoznék gyógyszergyártással és tanulnám meg az összes gyógyszernevet vagy képletet.
Nagy a preszizse, úgy tudom diploma mellé a doktori címet is megkapjuk, ami megint csak nagyon jó.
A biomérnökibe nem nagyon látok bele, szüleim kérték, hogy kezdjem el, sajnos hallani sem akartak arról, hogy otthon maradjak.
Fizetésben, állás lehetőségekben nem tudom mennyire tér el a kettő.
Szeretném kérni, hogy osszátok meg velem a véleményeteket, hogy megérné -e szerintetek egy emeltet még letenni hozzá vagy hasonlót csinálhatnék, hasonló fizetéssel, lehetőségekkel a jelenlegi szakommal is és fölösleges lenne?
Köszönöm előre is a választ!
Ez a doktori képzés a gyógyszerészeti képzésen belül van? vagy az után?
Köszönöm a választ!
Gyógyszerészeti után foglalkozásdoktorit kapsz, ugyanúgy dr. Xy leszel.
Amúgy fontold meg esetleg a gyógyszervegyészmérnöki Msc-t alapszak után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!