Lenne valakinek kedve csatlakozni? (Kemia, biologia) orvosira/fogorvosira/gyogyszereszetire keszulok!
Jovore jelentkezem, meg nem dontottem el, hogy fogorvosira vagy gyogyszereszetire. Viszont van mit bepotolni/megtanulni. A magantanar tok jo, csak en mar elfogyasztottam parat, semmire se voltak jok,csak penznyelok. Nagyon nehez megfelelot talalni, aki tenyleg kompetens, plane a felvetelihez. Akik meg ilyenek, hozzajuk mar 1 evre elore is kb lehetetlen idopontot kapni. Ha pedig az ember dolgozik mellette, vagy nem Budapesten el, akkor az az 1-2 hasznosabb felkeszito is kiesik, amire erdemes befektetni, a tobbseg meg csak elmeleti (voltam, szinten nem mondom, hogy penzkidobas, de nelkule is meglettem volna).
Ezert arra gondoltam, hogy mivel ugyis az marad meg leginkabb, amire magunk rajovunk, illetve tobb szem tobbet lat, tobb agy tobbet tud alapon, segithetnenk egymasnak, foleg a kemiaban. Aki benne van, az dobjon nekem egy email cimet privatban. Koszontem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!