Emelt angol érettségire szókincs bővítése?
Figyelt kérdés
Májusban megyek emelt angolra és a szókincsemet szeretném fejleszteni. Tudnátok ajánlani ehhez könyvet?
A középfokú szókincsre feküdjek rá, vagy a felsőfok szavai is kellhetnek az emelt szinthez?
2018. febr. 10. 09:59
1/4 anonim válasza:
Én úgy készültem, hogy mindent angolul néztem/hallgattam/olvastam és kiszótáraztam néhány emelt szintű feladatsort.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! Epp ma csinaltam meg 2 feladatsort, az egyiknel volt olyan feladat ahol rengeteg szot nem ismertem. Van egy kozepfokos nyelvvizsga szotaram de az emelthez ugy tunik keves lesz.
A listeninget is leszedtem, meg filmeket is angolul nezek,hatha ez is segit.
Meglett kulonben?
2018. febr. 10. 23:14
3/4 anonim válasza:
Előre hozottként csináltam 11-ben, 73% lett.
4/4 anonim válasza:
Én a színes kérdések és válaszok, és a speak simply b2 könyvekből készülök. A témák végén van szószedet, és szerintem sokkal könnyebb úgy megtanulni a szavakat, ha egy mondaton belül vannak. A színes kérdések és válaszokban sok kérdés van, és mindegyikre ott a válasz is több mondatban kifejtve. Egyébként az is jó, ha angolul olvasol könyveket vagy filmeket nézel. Én is májusban megyek érettségizni, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!