Egyetem mellett lehet aktívan sportolni?
Figyelt kérdés
Van köztetek itt olyan,vagy van olyan csoporttársatok,ismerősötök,aki egyetem mellett rendszeresen sportol?(És mennyire rendszeresen?Napi 1-2 esetleg?)Én orvosira szeretnék menni,de nem szeretném feladni a sportot!2010. jún. 7. 13:14
1/11 anonim válasza:
én Elte-n tanulok földrajz-töri tanárnak mellette vízilabdázom. tudom hogy az orvosi sokkal keményebb:S sajnálom de a mellett nem igazán lehet sportolni:S
2/11 anonim válasza:
én egy BME mérnöki szak mellett is teljesen elhanyagoltam, mondjuk nem csak az egyetem az oka. bár nem verseny, hanem csak hobbysportoltam,heti 3 edzéssel.
szerintem se fogod orvosi mellett bírni.
meg lehet próbálni, csak nem biztos h menni fog :(
3/11 anonim válasza:
Milyen sport? Heti egy vagy maximum két alkalommal esetleg tudsz rá időt szakítani...de versenyszerűen orvosi mellett elfelejtheted.
4/11 anonim válasza:
hááát a SOTE-n vannak természetesen sportcsapatok, csatlakozhatsz hozzájuk, elég fárasztóak tudnak lenni az edzések.
5/11 anonim válasza:
Ezt már egyszer kiveséztük,egy másik kérdésedben és eldöntöttük hogy nem,nem lehet:D
6/11 anonim válasza:
Szerintem meg bármi mellett lehet napi 1-1,5 óra időt szakítani. Én idén kezdem meg az egyetemet, de nem hiszem el, hogy nincs 2 óra szabadidő egy nap. Arra van időd, amire szeretnéd, maximum kevesebbet alszol.
7/11 anonim válasza:
Utolsó: Ha még nem jártál orvosira, akkor nem tudod. Nincs napi 1-1,5 óra...még talán elsőben, de másodikban már nincs. Illetve lehet hogy van, de akkor bizony a vizsgákon úgy elkapálnak, hogy csak nézel...
8/11 anonim válasza:
Én jogi karra járok, első évben semmit sem sportoltam mert így is örültem, hogy le tudtam tenni a vizsgáimat , de mire vége lett az első évnek én majdnem bekattantam. Annyi feszültséggel jár ez az egész egyetemesdi, hogy másod évben már rendszeresen (heti 2x 2 óra este) eljártam lovagolni, és sokkal nyugodtabb meg kiegyensúlyozottabb vagyok. Szóval nekem bejött a sportolás egyetem mellett meg szerintem kell is, nem egy olyan embert láttam a szakunkon aki a pszichiátrián kötött ki.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Pszichiátrián...Hát igen...Én is attól félek,hogy ha nem csinálhatnám bekattannék.Úgy érzem nekem kell ez a plusz,tudok meríteni belőle...(egyébként kick-box).
Biztos nehéz lenne a sok tanulás mellett.De bízom benne hogy nem csak akkor maradhat meg az ember orvosin ha az órák után az egész napját+hétvégéjét tanulással tölti...(Csak mégis félek,hogy a heti öt edzés nem lesz-e túl sok...)
Várok még válaszokat! :)
2010. jún. 7. 19:19
10/11 anonim válasza:
tegnapelőtt 15:40 melyik jogi karra jársz?milyen .?én is arra a pályára készülök csak azért kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!