Egyetem mellett lehet sportolni?
Figyelt kérdés
SZTE-TTIK kémia szakra fogok járni szeptembertől és napi 1 óra fitnessről lenne szó... Lehetséges?
Egyáltalán mennyi szabadidőm lesz?
2011. jún. 27. 16:50
1/4 anonim válasza:
Lehet. A szabadidőd mennyisége attól függ, hogy mennyit készülsz a másnapi órákra. Nyilván átlagban minél többet készülsz, annál jobb jegyeid lesznek.
2/4 anonim válasza:
Én meg valszeg bioszra fogok járni, gt-be találkozunk :P
3/4 anonim válasza:
Ha nem időhöz kötött, avagy eltudod lógni az óráidat, akkor lehet. Én nem buzdítanálak lógásra, de majd úgy is kialakul benned, hogy mi az amire érdemes bejárni és mi az amire "fölösleges". Nekem az iskola az első, így a sport kicsit háttérbe szorul, de napi fél óra esti futásra mindig tudok időt szakítani, illetve heti két úszásra is, ha nagyon akarok! Nyilván lesz majd olyan, hogy jön egy nagyobb zh, akkor 1-2 edzést kihagysz, mert tanulsz látástól-vakulásig, illetve az is lehet hogy az elején majd nehezen tudod beosztani az idődet, de előbb utóbb ráérzel és bele fog férni a mozgás is a napjaidba gond nélkül, sőt...! Nekem olykor pl kifejezetten jól esik az egész esti tanulás közben elmenni futni egyet.
4/4 anonim válasza:
hogyne lehetne :D egyetemen nagyjából 10x annyi szabadidőd van, mint amikor már dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!