Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Honnan tudom meg azt hogy...

Honnan tudom meg azt hogy hátrányos helyzetű vagyok-e vagy sem? A többlet pont akkor jár ha megvan a minimum 280 pontom többletpont nélkül és ahoz a plusz?

Figyelt kérdés

Tudom mik a feltételek vagy alacsony a szülők iskolai végzettsége,

vagy alacsony a szülők foglalkoztatottsága,

vagy elégtelen lakókörnyezet, illetve lakáskörülmények között él.

Édesapámnak 8 általánosa van sajnos Ő már elhunyt

Édesanyám 4 órában dolgozik csökkent munkaképesség miatt

Besétálok a hivatalba és megkérdezem hogy erre kaphatok-e hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultságot ?

Ha beírom a pont számítóba többletponttal kiadja h 330 de maga az érettségi+ tanulmányi pontom nincs 280 ( töbletpont nélkül)

2018. febr. 8. 08:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
az angolom pont ötös lett középszintű érettségi nem 100 % 80 % tudom lehetne feljebb es maris több lenne a pont de nem nagyon akarom túl vállalni magam félek a nyelvvizsgától is meg a szakdogától is április 15 a válat leadási hat.idő hozzá sem kezdtem még sajnos ... nem tudok beszélni a konzulens tanárral sosincs bent ... 1x van a héten fogadóórája amikor nekem gyakorlat van e-mailre nem reagál :( de megteszek miindent h sikerüljön a záróvizsga + a szakdoga + a nyelvvizsga és a gyakorlaton is helytálljak :)
2018. febr. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!