Berzsenyi vagy Apáczai?
Figyelt kérdés
A Berzsenyibe a fizika szakot jelölném meg, az Apáczaiba pedig a matek-fizikát. Alapvetően mindegyik tetszik, az Apáczai talán jobban, de annyira mondják rá, hogy versenyistálló, mások szerint meg nem az, és egyszerűen nem tudok dönteni. Kicsit félek is, hogy nem bírnám az Apáczait.#középiskola #gimnázium #felvételi #döntés #Berzsenyi Dániel Gimnázium #versenyistálló #Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium
2018. febr. 2. 15:58
11/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2018. febr. 4. 09:48
12/17 bbmarta válasza:
Ha helyezést értél el a versenyen, bent vagy a suliban!Ezt a fiam tavaly megtapasztalta. Az én gyerekem semmivel nem tanul többet, mint általánosban, mégis bőven 4.5 fölött zárta az 1. félévet. Sok a verseny, de csak az megy, aki szeretne! Jó a közösség, a tanárok nagyon jól adják le az anyagot és személyiségként kezelik a diákokat, számít a véleményük. Sok lehetőség van, de semmit nem erőltetnek. És mivel fegyelmezniük sem kell túl sokat, jól haladnak a tananyaggal is!Sok a fiatal tanár, de az idősebbek is humorral fűszerezve, kimagaslóan tanítanak. És azért jóval erősebb az iskola a Berzsenyinél...
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek fejtsd ki bővebben a válaszodat.
2018. febr. 11. 16:30
15/17 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok a Berzsenyit választani, mert az Apáczaiba be se hívtak szóbelizni. :(
2018. febr. 26. 20:04
16/17 bbmarta válasza:
Hány ponttól hívtak be szóbelizni? Nagyon megújították a honlapot, nem látok erről infókat...sajnálom! Az én fiam tavaly bejutott így, 1 ponttal maradt volna le a behívási határtól, de mivel megnyerte a versenyt, behívták és fel is vették!
17/17 A kérdező kommentje:
65-től hívtak volna be. És úgy látszik változtak a szabályok, mert engem nem hívtak most be, mondjuk nem is 1 ponttal maradtam le.
2018. febr. 27. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!