Hány ponttól hívnak be az alábbi iskolákban szóbelire, illetve mennyire van esélyem a felvételre? Milyen szinten érettségiznek le a diákok?
Ha kitűnő vagy, akkor az a Leöveyben 50 pont+a legalább 70 pontod az min 120 és ez sok tagozaton már akár a szóbeli mentességre is elég:)
Szerintem ez sima ügy lesz, a Teleki kb hasonló szintű, oda is tuti behívnak.
Színyei kicsit gyengébb, de azért nem rossz, a Nagy László pár éve elég vicces volt, mikor az osztálytársamat 52 ponttal az elsők között vették fel. Ez nekem nem túl pozitív ezzel a sulival kapcsolatban:/
Rákóczit és József Attilát sajnos nem ismerem.
A Szent László, Apáczai és a Berzsenyi nem éppen gyenge iskolák (mindegyik toplistás asszem), de szerintem behívhatnak és ha jól szóbelizel, simán be is kerülhetsz.
Drukkolok:) ja és nagyon ügyes vagy, 70+ pont igen szép teljesítmény.
Szia!
Nagyon szépen köszönök mindent, Apáczai felejtős, főleg, mert inkább a matekot részesítik előnyben, és a hozott pontok csak 10 pontot érnek maximum.
A József Attilába tavaly 118 ponttól hívtak be, minimum 70 pontos írásbelivel simán behívnak, de nagy a túljelentkezés, tavaly dőlt meg ez a "rekord", 1305-en jelentkeztek. 60% esélyed van a felvételre, mert sokan nem az első helyre jelölik, úgyhogy menni fog:)
Egy Jóskás
Szia!
Szerintem ezek közül mindegyikbe bejutsz kivéve az Apáczai.
Ez az év viszonylag nehéz volt.
Én a helyedben a Móriczot is megpróbálnám.-(a Rákóczi mellett van)
Szia:)
Szerintem az Apáczai kivételével mindenhova van esélyed, de a Berzsóban és a Szent Laciban a szóbelit akkor meg kéne nyomnod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!