Magyar 40, matek 41 ponttal melyik középiskolába, és mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
Berzsenyi - fizika szak
Apáczai - matek-fizika szak
Szent László - info szak
Szent László - matek szak
Szent István - reál szak
AKG
Könyves - mindkét osztály
#esély #középiskola #felvételi #AKG #Szent László Gimnázium #központi felvételi #Berzsenyi Dániel Gimnázium #Könyves Kálmán Gimnázium #középiskolai felvételi #Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium
2018. jan. 27. 18:08
1/72 A kérdező kommentje:
Tudom, elrontottam, mindenkinek olyan 90 körüli lesz. :(
2018. jan. 27. 18:13
2/72 anonim válasza:
Ahova behívnak szóbelire, oda azért van esélyed
3/72 A kérdező kommentje:
Ez szép és jó, de hova van esélyem a behíváshoz egyáltalán. Mellesleg sok helyen nincs is szóbeli. Vagy a Berzsenyibe behívnak 100/150 ponttól, 50 pont a szóbeli, és 175-től lehet bekerülni. Szóval nem ilyen egyértelmű
2018. jan. 27. 18:26
4/72 A kérdező kommentje:
jah..am az Apáczais verseny fizika részén helyezést értem el, így ugye ott a fizikára max pontot kapnék, ha egyáltalán behívnak..nem tudom, hogy ez jelent -e valami előnyt más szempontból
2018. jan. 27. 18:28
5/72 anonim válasza:
Hátha összejön az Apáczai, de ennyi ponttal valószínűleg behívnak a többi suliba is
6/72 anonim válasza:
Tuti behivnak az Apáczaiba is.
Magyart felezve 61 pontod van. Nekem ugy 59 es még en is remenykedek hogy behívnak.
Ha igen akkor lehet oszalytarsak leszunk😍
7/72 anonim válasza:
#6os vagyok.
Nekem magyar 46
Matek 36
A matekot nagyon elronzottam, elegge ki voltam akadva rajta, mert sokkal jobbra szamitottam, de most elvileg mindenki elrontotta, hatha kevesebb lesz a ponthatar, remenykedjunk
8/72 A kérdező kommentje:
hát...reménykedni mindig lehet, de attól tartok, hogy pont hogy feljebb megy, mert az előző években sokkal nagyobb felháborodás volt. De azért bízzunk benne.
2018. jan. 28. 08:40
9/72 A kérdező kommentje:
Tavaly ugye 60.5 volt a behívási ponthatár, előtte pedig 59.5, és ha emelkedik akár 1 pontot is, akkor nekem végem.
2018. jan. 28. 08:43
10/72 anonim válasza:
Szép munka! Szerintem azért elég jó központit írtál :D Nem rontottad el ;)
És szerintem sima ügy az összes! Az Apáczai főleg, hogyha még nyertél is a versenyen! :D
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!