PTE-ETK vagy SZTE-ETSZK, ha gyógytornásznak akarok tanulni?
A Semmelweis - re esélyem kicsi, de esetleg arról véleménye van valakinek? Milyenek az oktatók? Mely tantárgyak a leghúzósabbak? Valaki kihasználta az Erasmus lehetőségét. Milyen az egyetemi élet (koli, buli, a város, barátok)? Pécsre a ponthatárt tavaly +20 ponttal felvitték, Szegeden pár ponttal fel az SE-re pár ponttal levitték a ponthatárt, de mind2 400 fölött. Egyre népszerűbb szak kezd lenni, nagyobb a túljelentekés. Szerintetek idén mennyivel emelik?
Tudom, hogy van a felvi.hu ahol ezekre választ kapok, de érdekel mit írtok.
Nem emelik meg viszik le a ponthatárokat, minden a jelentkezőktől függ, és nem lehet előre tudni, hogy mennyi lesz legközelebb.
Amúgy meg gondolom a tavalyi ponthatár környékén fognak mozogni a pontok, +-10 pont az érettségik nehézségétől függően.
Tapasztalatom egyikről sincs, de mivel én magam az SZTE-re járok, így elfogultan arra szavaznék. :D De amúgy szerintem valószínűleg hasonlóan jók lehetnek.
Azt tudom, hogy Szegeden gyógytornászoknak első évben az élettan a leghúzósabb tárgyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!