Gazdaságinformatikus vagy programtervező informatikus szakot ajánlanátok inkább?
Figyelt kérdés
Jelenleg a DE-IK gazdaságinformatikus szak és a programtervezői között gondolkodom. Érdekel a közgazdaságtan és a programozás világa is. Egy kicsit tartok a programozástól,de ennek ellenére érdekel,csak félek,hogy nem érteném meg a nyelvet.2018. jan. 26. 21:54
1/16 anonim válasza:
Gazdaságinformatikus tipikusan a mindenből egy kicsit.
Programtervező 1000x több potenciállal rendelkezik.
Nézd meg milyen a programozás, a youtube/net tele van leírásokkal, kis programok megírásával...
2/16 anonim válasza:
Akármelyik is választod, előtte mindenképp próbálj meg programozni otthon. Inkább most derüljön ki, ha nem szereted eléggé a logikáját (mert nem mindegy érdeklődni iránta vagy napi 8 órában csinálni).
3/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindkettő erősen matekos, rengeteg az átfedés, így az se baj, ha rosszul döntesz. Ha jól veszed fel a tárgyakat, akkor probléma nélkül át tudod magad sorolni a másik szakra időközben is.
4/16 anonim válasza:
"csak félek,hogy nem érteném meg a nyelvet"
:DDDDDDDDDD
ezek alapján jó lesz neked a gazdinfó is... talán sok is.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Melyik nyelvet ajánljátok a legjobban? Esetleg tud valaki tapasztalatot írni a DE-IK-ról?
2018. jan. 26. 23:38
6/16 anonim válasza:
A kérdéseidből kiderül, hogy semmit sem értesz a programozáshoz de még annyit sem, amit pár weblap elolvasása után már értenél....
Hagyd el...
7/16 A kérdező kommentje:
Matekból elég jó vagyok szerencsére. Mennyi idő egy nyelvet elsajátítani?
2018. jan. 26. 23:44
8/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal senki sem tud programozni születése pillanatától kezdve. Ha van akaraterőm,akkor képes lehetek rá,hogy megtanuljak programozni. Sosem értettem miért kell már elsőre lebeszélni valakit egy elképzeléséről...
2018. jan. 26. 23:46
9/16 anonim válasza:
meglehet tanulni ha akarod, de ha akarnád már megtanultad volna
10/16 anonim válasza:
Én is debrecenbe vagyok csak mérnökinfón, simán meg lehet semmi elő tudás nélkül is tanulni a programozast, én se programoztam egyetem előtt kb semmit, mégis eddig elsőre sikerültek a prog tárgyak szóval nem lessz gond szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!