Csak nekem sikerült eléggé rosszul a felvételi?
Figyelt kérdés
Szerintem 18-19 pontos lett a matematikám, ami nagyon frusztrál.2018. jan. 21. 23:51
11/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm^^
Remélem minden embernek akinek rosszul sikerült a matekja bekerül az elsőnek jelölt suliba
2018. jan. 22. 19:11
12/17 anonim válasza:
Volt a felvételiben egy pár nagyon nehéz feladat (pl.:7-es,10-es),ráadásul több olyan volt, ha egy kicsit is elnézed 6-ból kapsz rá 2-3 pontot. Nálam a szöges feladat volt ilyen, amikor odajutottam, hogy nekikezdjek, már csak pár perc volt hátra a 45-ből, és nagyon elkezdtem kapkodni. Szóval nem vagy egyedül, aki el**szte.
13/17 anonim válasza:
Semmi rossz szánékkal, de mit csináltatok hogy ennyire rossz lett? mármint én is benéztem szerintem valamit de 40+ szerintem tuti megvan.
14/17 anonim válasza:
Utsó válaszolónak: Nem mindenki olyan jó matekból, mint te. Ilyen egyszerű.
15/17 anonim válasza:
Nem kivételes itt senki (gondolom). Úgy vélem, hogy ez az oktatásnak köszönhető. Nálunk több mint a fele osztálytársamnak lett 40 pont feletti, pedig aztán a legtöbben 3-as 4-es tanulók vagyunk.
16/17 anonim válasza:
Na ezt utolsó nagyon behazudtad vagy matek szakos osztályba jársz vagy csak bosszantod a többieket!Az osztályunkból 3 gyerek îrta 35 felett meg,de 40 a max.Úgyhogy hiszem,ha látom!
17/17 anonim válasza:
Pedig nem, sima általános iskola (sport tagozatos elvileg, ami abban nyilvánul meg hogy komolyabb a tesi és ennyi). Jó, mondjuk nálunk 2 matek csoport van. A jobbikban 9-en vagyunk, itt mindegyikünké 40 feletti lett, a közepes csoportban pedig ha jól hallottam 2 ilyen volt. Amúgy 18-an vagyunk az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!