Szerintetek ennyi ponttal és ilyen jegyekkel hova vesznek fel? (Részletesen lent)
Sziasztok!
8.-os lány vagyok tegnap irtam a felvételit ami elég rosszul sikerült..még nem tudom a pontos eredményeket de a matek olyan 18 körül lesz a magyar pedig kb 47 szóval összesen olyan 65..a jegyeim szerintem jók mindenből ötös vagyok (néhány tantárgyból kitűnő), csak kémiából vagyok négyes de az elvileg nem nagyon kell sehova..szerintetek ilyen eredményekkel hova vesznek fel?? Ezek a gimik Pesten vannak, ezeket jelölöm meg ( nem sorrendben vannak)
Mivel spanyolt szeretnék tanulni ezek jönnek szóba:
Babits,Xantus,Madach,Vaci Madach,Szinyei,Veres Péter,VIK,Vorosmarty
Ha hem vesznek fel a fentiek egyikebe akkor viszont ezek kozu szeretnek valasztani,itt nemetet tanulnek:
Konyves,Brody,Csokonai,Karolyi,Radnoti(dunakeszi)
Kerlek segitsetek,irjatok velemenyeket esetleg tapasztalatokat es ha tudtok olyan gimiket ahol van eselyem...Előre is köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!