Csak nekem sikerült eléggé rosszul a felvételi?
Figyelt kérdés
Szerintem 18-19 pontos lett a matematikám, ami nagyon frusztrál.2018. jan. 21. 23:51
1/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
2018. jan. 22. 06:39
2/17 anonim válasza:
Szia! Ne izgulj, az én matekom is nagyon rossz lett, kb 16-17 pont.
3/17 anonim válasza:
Az enyém meg még kevesebb.Nagyon elszúrtam :(
4/17 anonim válasza:
Hát én is elcsesztem, mondjuk igaz hogy nem is gyakoroltam rá. Matek és a magyar is valahol 35 pont körül lesz...
5/17 anonim válasza:
Szia! Nyugi én is nagyon elrontottam a matekot. Pedig már több, mint féléve készülök rá és jeles leszek félévkor. Én 26 pontot számoltam össze.
6/17 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtat kicsit, hogy országosan sikerült így :D
2018. jan. 22. 15:31
7/17 anonim válasza:
Nekem összesen kb 40 pontom lesz.
a matek szerintem 10 körül lesz külön.
pedig borzasztóan sokat tanultam
10/17 anonim válasza:
A matek nekem is jó esetben 15 pont körül lesz nagyom elszúrtam pedig június óta készültem rá.:( A magyar meg 40-50 között lesz.De ahogy hallottam nagyon sokan elszúrták a matekot nem csak te.Sőt hogy őszinte legyek én örülnék annak a 18-29 pontnak :D De ne búslakodj a ponthatárokat is lejjebb viszik szóval még van esélyed bekerülni az álomsulidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!